Wie ben ik?

Ik ben Bernadette Luyten en ben geboren in 1962 als jongste uit een gezin van 5 kinderen. Ik was een opgewekt en blij kind dat toen al het zorgzame in zich had.    Niet zo zeer iemand letterlijk verwennen en verzorgen maar meer een luisterend oor hebben en oplossingen aanbieden (zoeken). Als tiener was ik al heel erg overtuigd dat er meer is dan we alleen maar kunnen zien.

Mijn interesse naar het alternatieve is ontwikkeld na het overlijden van mijn eerste man. "Ik was met zoveel vragen achtergebleven, had zo het gevoel dat de klassieke geneeskunde ons in de steek had gelaten. Had zo erg het gevoel dat ze een deel niet hebben opgemerkt…, …, … het voelde alsof er een deel ontbrak in de gezondheidszorg."

Ik ben veel beginnen te lezen over de dood en ziekten in het algemeen. Mijn nieuwsgierigheid werd meer en meer aangewakkerd naar het “waarom”. Dit heeft geleid naar verschillende opleidingen en het groeiproces in mezelf.
Als eerste ben ik in contact gekomen met de Bach Bloemen Remedies van Dr. Erward Bach. Bij Jef Strubbe van  “De walnoot” heb ik mijn opleiding als erkend Bach Bloemen consulente gedaan. Dit was een confronterende maar rijke ervaring en het begin van mijn groeiproces.

Later volgden nog Voetreflexiologie, Reiki, Quantum touch,Touch for health, een opleiding “de mens” bij Syntra om het menselijk lichaam beter te leren kennen, Braingym, EFT, Spiritual Response therapie, SpR , Hypnotherapie en Luisterkind werker.
Mijn groeiproces zet zich nog steeds verder en daar ben ik blij om.
Dankzij mijn levenservaringen en mijn opleidingen ondersteun en begeleid  ik nu mensen die zoekende zijn in hun leven.
Ik ben er zo van overtuigd dat, als we ons meer bewust zouden zijn van wat er rondom ons en met ons gebeurt, dit een bijdrage kan zijn aan onze gezondheid.


Mijn droom is dat de klassieke geneeskunde en de alternatieve gezondheidsondersteuning wat meer naar elkaar zouden toegroeien. We hebben ze allebei nodig!