Wat doe ik?

Ik help je om eventuele blokkades op te ruimen in jouw onderbewuste die je tegenhouden om voluit een mooi en gezond leven te leiden, bewustmaking van wie je bent en van de dingen die jou overkomen.
Ik werk o.a. met de SRT methodiek, de Bach Bloemen Remedies en andere helingtechnieken maar vooral met de hartenergie, dit samen is de Heart-Brain-Soul connection.

Wat houdt dit in?

Ik ga samen met jou kijken waar de klacht die je hebt aan gelinkt is of waar ze vandaan komt. Vaak is een inzicht waar iets vandaan komt al het begin van verandering.

Via de SRT techniek leg ik contact met jouw hogere zelf en je onderbewuste IK zodat we op zielenniveau kunnen  communiceren.

Met deze techniek kunnen we aan informatie komen die al jaren, misschien wel eeuwen, ligt opgeslagen in jouw lichaamscellen. Weet dat alle lichaamcellen herinneringen kunnen opslagen en deze gevolgen kunnen hebben op ons doen en laten en ook op onze gezondheid.

SRT geeft ons ook de mogelijkheid om die herinneringen, die blokkades geworden zijn, op te ruimen.

Met de Heart-Brain-Soul connection gaan we kijken wat je nu op dit moment nodig hebt om verandering te creëren.

Wat belangrijk is, is dat je zelf ook bereid bent stappen  te zetten om veranderingen te creëren.

Als je vragen zou hebben, kan je steeds vrijblijvend contact opnemen.


Nieuw-Nieuw-Nieuw   Sinds november 2019 ben ik officieel Luisterkind-werkster en doe ik ook afstemmingen.


Ben je niet zo’n prater, heb je niet direct zin om ergens hulp te vragen of te zoeken maar je wil toch een verandering in je leven of antwoorden op je levensvragen dan kan een Luisterkind-afstemming een oplossing zijn voor jou.

Met een Luisterkind-afstemming hoef je niet in gesprek te gaan met iemand, je hoeft je niet te verplaatsen en toch kan je al je vragen stellen. Deze methode werkt op afstand en gaat helemaal via mail.

De Luisterkind-afstemming kan je gebruiken voor jezelf maar ook voor mensen die zich verbaal niet kunnen uitdrukken. Denk aan baby’s, kleuters, mensen met een mentale beperking, dementie, mensen die in een coma liggen zelfs met mensen die overleden zijn.

Dit is een methode als je echt wil luisteren. Vaak horen we iets maar luisteren we niet, we horen wat we willen horen of denken te horen maar niet echt wat er gezegd wordt. Met deze afstemming staat het antwoord op papier en kan je dit herlezen wanneer het je past. Het is aan jou of je de antwoorden naast je neerlegt of dat je iets doet met die antwoorden. Als je echt een verandering wil mag er ook iets verandert worden.

Verdere informatie volgt nog, ben je nieuwsgierig of wil je nu al meer informatie je mag me altijd bellen.